Managed hosting door True

Skyline genomineerd voor Leeuw van de Export

 

Export

Het Izegemse Skyline Communications is in de categorie Middelgrote en Grote Ondernemingen genomineerd voor een Leeuw van de Export, een prijs van de Vlaamse overheid en het overheidsagentschap Flanders Investment and Trade.

Skyline Communcations ontwikkelt netwerkbeheersoftware voor de sateliet-, telecom- en televisiesector en heeft in zijn domeinen mondiale referenties in huis. Het bedrijf is goed voor dertig miljoen euro omzet wereldwijd. Er werken meer dan 250 man en het is actief in honderd landen.

Skyline Communications zal het in zijn categorie opnemen tegen Bekina Boots uit Kluisbergen (veiligheidslaarzen) en Soudal uit Turnhout (lijmproducten). In 2012 was Skyline al eens winnaar van de Leeuw van de Export. Het bedrijf prijkte ook al op de Deloitte Technology Fast 50-lijst, in 2014, 2015 en 2016.

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6050679). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.