Fortino stopt 20 miljoen in MobileXpense

Fortino Capital investeert de eerste 20 miljoen van zijn nieuwe fonds Fortino Growth II in het snelgroeiende cloudsoftwarebedrijf MobileXpense. Dat is gespecialiseerd in software voor reis- en onkostenbeheer en heeft wereldwijd al meer dan dertienhonderd toepassingen geïmplementeerd.

MobileXpense werd in 2000 opgericht door Xavier Deleval en Patrick Billiet, die eerder al samenwerkten bij Shell. Het bedrijf heeft een internationaal klantenbestand in verschillende sectoren, waaronder Fortune 500-bedrijven en wereldmarktleiders (zoals twee van de grootste brouwerijen, Engie, UCB en Porsche) en is sterk vertegenwoordigd in de Nederlandse publieke sector. 

Matthias Vandepitte, partner bij Fortino: ‘MobileXpense helpt bedrijven om hun on- en reiskosten op een volledig automatische manier te beheren. Dankzij de digitalisering kunnen zij efficiënter werken en kosten besparen. We kijken er naaruit om dit bedrijf naar een hoger niveau te tillen.’

Als meerderheidsaandeelhouder zal Fortino Capital het management van MobileXpense bijstaan om internationaal verder uit te breiden. Daarbij zal de sales en marketing versterkt worden en het productportfolio uitgebreid.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-12-21T12:59:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.