BDO neemt consultant Ideas at Work over

samenwerking

Advieskantoor BDO neemt de aandelen van het consultancybedrijf Ideas at Work over. Na de recente overnames van Crossroad en de start-up Eurides is Ideas at Work het derde bedrijf in drie maanden tijd dat BDO België aan boord hijst.

Het Ideas at Work-team van veertig consultants zal voortaan opereren vanuit de adviestak van BDO. Met deze overname, de recente integratie van BDO Crossroad en het partnership met Eurides evolueert de afdeling BDO Advisory van zestig naar honderdzeventig consultants. Daarmee heeft BDO België bijna een vijfde meer werknemers in dienst dan eind 2017.

Ideas at Work gaat verder onder de naam BDO Ideas at Work. De bestaande groeiplannen van het bedrijf worden aangehouden en verder aangescherpt. De Brusselse onderneming helpt bedrijven met transformatietrajecten in de vorm van bedrijfsreorganisaties, procesoptimalisatieprojecten, het invoeren van het ‘nieuwe werken’ en lean-transformaties. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-04-04T14:25:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.