Ghelamco gebruikt tools van Ad Ultima Group

Ghelamco

Projectontwikkelaar Ghelamco Group gaat gebruikmaken van een arsenaal softwaretools dat door Ad Ultima Group zal geïmplementeerd worden. Concreet gaat het over Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations, Microsoft Dynamics 365 for Sales, Microsoft Power BI, het samenwerkingsplatform Ultipoint en document in- en output management van Ex Arte.

De hele omschakeling naar de nieuwe pakketten moet tegen de zomer van 2020 rond zijn. Met Microsoft Dynamics 365 wil Ad Ultima Group de financiële en administratieve opvolging van projecten vereenvoudigen en automatiseren. Door dit te koppelen aan het samenwerkingsplatform Ultipoint en het in- en output management van Ex Arte mag een vlotte informatie-uitwisseling in de toekomst geen probleem vormen. Met Microsoft Power BI worden alle belangrijke bedrijfsgegevens gevisualiseerd en komen er nieuwe rapporteringsmogelijkheden bij.

‘Zowel inzake de financiële en administratieve opvolging van projecten als inzake de rapportering naar de directie, willen we op een uniforme manier kunnen samenwerken in alle landen’, vertelt Sven Deneubourg, it-manager bij Ghelamco. ‘Momenteel houdt elk land er nog zijn eigen werkwijze en software op na, waardoor het niet eenvoudig is om snel en efficiënt de meest recente informatie uit te wisselen.’ Behalve in België voert de projectontwikkelaar uit Ieper ook bouwprojecten uit in Polen, Rusland en Oekraïne.

Halverwege mei start de implementatie en tegen de zomer van 2020 moet dit afgerond worden. Voor dit project stelt Ad Ultima Group de expertise van een vijftiental medewerkers ter beschikking.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-05-23T10:55:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.