Agfa vertrouwt netwerk toe aan Verizon

De Agfa-Gevaert Group werkt samen met Verizon Enterprise Solutions om zijn wereldwijde netwerkinfrastructuur te updaten. Het bedrijf kiest voor Verizons beheerde netwerkdiensten en softwaregedefinieerde netwerkoplossingen als onderdeel van een wereldwijde transformatie.

Het Amerikaanse Verizon zal het wereldwijde beheer van Agfa's netwerk op zich nemen. Daardoor kan Agfa's eigen it-afdeling ‘zich richten op innovatie in de levering van diensten en oplossingen’, zo klinkt het in een persbericht.

‘Agfa heeft zichzelf de laatste jaren opnieuw uitgevonden’, aldus Caroline van Rompuy, Agfa's cio. ‘Het is belangrijk dat onze systemen ons kunnen ondersteunen bij de verdere uitbreiding van ons product- en oplossingenportfolio - en vooral dat ze ons helpen om onze klanten beter te ondersteunen. Deze netwerktransformatie is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsstrategie. Het zal zorgen voor een flexibele, schaalbare en agile wereldwijde infrastructuur die geschikt is om onze activiteiten nu en in de toekomst te ondersteunen.’

De Agfa-Gevaert Groep is actief in meer dan honderd landen over de hele wereld vanuit het Belgische hoofdkantoor in Mortsel. Het bedrijf ontwikkelt, produceert en levert zowel analoge als digitale beeldverwerkingssystemen en it-oplossingen voor print-, gezondheidszorg- en industriële toepassingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-11-29T09:27:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.