PA Consulting haalt Amerikaanse 4inno binnen

Puzzel

Het van oorsprong Britse adviesbureau PA Consulting heeft zijn Amerikaanse branchegenoot 4inno uit Cincinnati overgenomen. 4inno levert nieuwe productplatforms om innovaties en omzetgroei van bedrijven te verhogen.

Bij 4inno werkt een twintigtal mensen die zich vooral met innovatie-advies bezighouden. Het bedrijf vormt een goede aanvulling op PA’s rol in strategie, innovatie en ontwikkeling van nieuwe producten, zo klinkt het in een persbericht.

‘We hebben een lange traditie in het werken in de consumentensector, zowel bij producenten van consumentenartikelen, als bij merkeigenaren en detailhandelaren’, zegt Ken Toombs, hoofd PA Consulting in Noord- en Zuid-Amerika. ‘Naast schaalgrootte brengt het 4inno-team meer diepte aan in onze bestaande expertise op het gebied van consumenten en innovatie, en verbetert het onze aanwezigheid in Amerika.’

Dit is de vijfde acquisitie van PA in de afgelopen anderhalf jaar en de tweede in de Verenigde Staten, na de overname van Essential Design in oktober 2018, een in Boston gevestigd adviesbureau dat zich richt op innovatiestrategie en productdesign. Eerder heeft PA de drie acquisities afgerond: Sparkler, dat is gespecialiseerd in digitale consumenteninzichten en strategisch advies, We Are Friday, een service- en ingenieursbureau voor digitale services, en Nyras, een specialist in luchtvaartconsultancy.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-10T16:59:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.