Telenet in zee met Infradata en BroadForward

De Belgische kabelmaatschappij Telenet heeft een contract van vijf jaar afgesloten met Infradata. De twee bedrijven verlengen daarmee een partnerschap dat al bijna twee decennia duurt. Infradata en BroadForward mogen dan weer firewalls aan het Mechelse bedrijf gaan leveren.

De it-diensten die Infosys gaat leveren, moeten Telenet helpen met de digitale transformatie en het bedrijf wendbaarder maken. Daarbij is veel aandacht voor het verkrijgen van inzichten uit data. De operatie moet ook leiden tot minder kosten en minder in te zetten it-applicaties. 

Telenet kondigde begin deze maand aan dat het een meer ‘agile’ organisatie wil worden, met kleinere en zelfsturende teams. Ongeveer een derde van het personeelsbestand zal op die manier gaan werken. Telenet benadrukt dat het geen voorbode van een ontslagronde is. 

Telenet maakt daarnaast bekend dat het firewall-oplossingen van BroadForward selecteert voor zijn mobiele netwerken (van 2G tot 5G en later). Deze moet een extra veiligheidslaag inbouwen in SS7- en diameter-netwerken en zaken als identiteitsdiefstal en vervalste klantenprofielen voorkomen. De technologie gaat komen van Infradata.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-12-18T09:52:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.