Intracto doet alweer een overname: Internet Architects

Partners handen

Het Antwerpse Internet Architects voegt zich bij de Intracto Group uit Herentals. Het bedrijf bestaat uit 35 digitale experts die werken rond digitale strategie, gebruikerservaring en servicedesign. Met de acquisitie bewijst Intracto dat zijn overnamehonger nog niet gestild is.

Sinds de oprichting in 2006 kende Internet Architect een ononderbroken groei. Als pionier in user experience (ux) ondersteunt het agentschap bedrijven en overheden om het maximale te halen uit hun digitale inspanningen.

Internet Architects werkt zowel voor de b2b- als de b2c-sector, maar heeft ook ervaring in overheidscommunicatie, zowel voor Europese federale, regionale als lokale overheden, geeft Intracto-ceo Pieter Janssens, mee. Zo is het actief voor klanten zoals de Europese Commissie, VDAB, Puratos, Universiteit Antwerpen en uitgeverij Clavis.

Intracto werd in 2005 opgericht en is de laatste jaren aan een verschroeiend overnameparcours bezig, vooral in België en Nederland. In 2019 had het bedrijf minder zo’n 250 mensen in dienst. Dat zijn er ondertussen zes keer zoveel. Eind april werd de eerste uitbreiding richting Scandinavië gezet, met de overname van het Zweedse Stendhals. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-03T10:25:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.