Managed hosting door True

Arago in zee met SAP SuccessFactors-collega’s

 

samenwerking deal partnerschap collega teamwork

Arago Consulting, Synchrony Global en Aasonn hebben een strategisch partnership op poten gezet. De alliantie, genaamd ASA Global, wil de logische keuze worden voor bedrijven die op zoek zijn hr-clouddiensten en -oplossingen.

Het Zwitserse Arago Consulting (dat ook in België een kantoor heeft) stapt in een samenwerkingsverband rond SAP SuccessFactors met het Amerikaanse Aasonn en Synchrony Global uit Singapore. Op die manier willen de bedrijven een globale speler worden in hr-clouddiensten en tegelijk lokale support geven in de lokale markten.

Arago is een SAP Gold-partner die SaaS-diensten aanbiedt en gespecialiseerd is in het implementeren van cloudgebaseerde SuccessFactors-oplossingen. Synchrony is eveneens SAP Gold-gecertificeerd en werd onlangs verkozen tot SuccessFactor Parter of the Year in Asia-Pacific-Japan.

Aasonn, ten slotte, heeft zijn hoofdkwartier in Naperville, Illinois en bedient van daaruit meer dan tweeduizend klanten die SAP SuccessFactors hebben geïmplementeerd.

Samen zal het trio de Diamond-certificatie krijgen van SAP. Naast de tweeduizend klanten van Aasonn, levert Arago er 350 aan en Synchrony een zeventigtal. Een tiental daarvan prijkt in de Fortune 100 van grootste bedrijven ter wereld. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6051571). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.