Arago in zee met SAP SuccessFactors-collega’s

Dit artikel delen:

Arago Consulting, Synchrony Global en Aasonn hebben een strategisch partnership op poten gezet. De alliantie, genaamd ASA Global, wil de logische keuze worden voor bedrijven die op zoek zijn hr-clouddiensten en -oplossingen.

Het Zwitserse Arago Consulting (dat ook in België een kantoor heeft) stapt in een samenwerkingsverband rond SAP SuccessFactors met het Amerikaanse Aasonn en Synchrony Global uit Singapore. Op die manier willen de bedrijven een globale speler worden in hr-clouddiensten en tegelijk lokale support geven in de lokale markten.

Arago is een SAP Gold-partner die SaaS-diensten aanbiedt en gespecialiseerd is in het implementeren van cloudgebaseerde SuccessFactors-oplossingen. Synchrony is eveneens SAP Gold-gecertificeerd en werd onlangs verkozen tot SuccessFactor Parter of the Year in Asia-Pacific-Japan.

Aasonn, ten slotte, heeft zijn hoofdkwartier in Naperville, Illinois en bedient van daaruit meer dan tweeduizend klanten die SAP SuccessFactors hebben geïmplementeerd.

Samen zal het trio de Diamond-certificatie krijgen van SAP. Naast de tweeduizend klanten van Aasonn, levert Arago er 350 aan en Synchrony een zeventigtal. Een tiental daarvan prijkt in de Fortune 100 van grootste bedrijven ter wereld. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-28T12:25:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.