Avanade brengt erp-systeem Studio 100 naar cloud

Dit artikel delen:

Mediabedrijf Studio 100 kiest Avanade voor de overstap naar de cloud en maakt daarbij gebruik van Microsoft Dynamics 365. Deze digitale transformatie van de erp-systemen moet de groei van het bedrijf ondersteunen en de flexibiliteit verbeteren.

Avanade en Studio 100 kennen mekaar al meer dan tien jaar. De it-integrator werkte in 2008 al samen met Studio 100 bij de implementatie van het Microsoft Dynamics AX 4.0 platform. Deze tools waren ondertussen verouderd en aan vervanging toe. Daarnaast kon het systeem enkel gebruikt worden op kantoor wat voor creatieve teams op locatie niet praktisch was. Studio 100 zocht daarom een real-time oplossing. Overstappen naar erp-systemen in een cloudomgeving was de beste manier om dit te bereiken.  

Het nieuwe cloudplatform zal voornamelijk gebruikt worden door de afdelingen finance, procurement en sales, maar het moet ook het leven van creatieve gebruikers in het veld gemakkelijker maken en toelaten om facturen en uitgaven op locatie in te dienen. Bij de lancering, zal bijna twee derde van de tweehonderd medewerkers het Dynamics 365 platform gebruiken. De oplossing omvat verschillende nieuwe tools van onafhankelijke softwareleveranciers om vroegere administratieve toepassingen te vervangen.

‘We zijn erg blij met onze langetermijnsamenwerking met Studio 100, aangezien we een gelijkaardige visie hebben om ons bedrijf te laten groeien door innovatie en klantgerichtheid’, zegt Christophe Vandenabeele, business application lead bij Avanade België. ‘Dit project is ook een bevestiging van onze leidinggevende capaciteiten om klanten te helpen bij het overstappen naar de cloud op basis van Dynamics 365.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-16T12:53:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.