Katoen Natie stapt over op Oracle ERP Cloud

Dit artikel delen:
Oracle

Logistiek specialist Katoen Natie gaat zijn financiële en aankoopprocessen beheren en integreren in Oracle ERP Cloud. De oplossing moet zorgen voor meer efficiëntie processen en een kostenreductie.

De applicaties van Katoen Natie bestaat momenteel uit on-premise erp-toepassingen van Microsoft en SAP. Het bedrijf had naar eigen zeggen nood aan een nieuwe, flexibele oplossing die snel en eenvoudig te configureren is met zijn steeds veranderende noden. Uiteindelijk werd geopteerd voor de Oracle ERP Cloud-oplossing.

Door de invoering van de tool krijgt het management een integraal inzicht in de bedrijfsprocessen en alle activiteiten van de organisatie die dag en nacht beschikbaar is. Dankzij de cloud zullen ook de medewerkers sneller toegang krijgen tot processen die efficiënter zullen verlopen, zegt het bedrijf. Hierdoor kan er meer tijd en energie besteed worden aan de corebusiness: logistiek.

Katoen Natie is gevestigd in meer dan dertig landen, verspreid over heel Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Afrika en Azië. De roots van het Antwerpse bedrijf gaan terug tot 1854.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-11-12T10:20:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.