Cegeka zet in op groei Microsoft Dynamics

Dit artikel delen:

Cegeka gaat inzetten op de groei van de Microsoft Dynamics-activiteiten binnen de groep. Om dat te realiseren, creëert de ict-integrator een nieuwe specifieke entiteit: Cegeka Business Solutions. Deze afdeling wordt gevormd door het samengaan van de voormalige Cegeka Solutions Business Line en het Nederlandse softwarebedrijf Cegeka-DSA.

Het vernieuwde Cegeka Business Solutions blijft opereren onder de vleugels van de Cegeka Group, maar heeft ook de ambitie om snel in de top vijf van de Microsoft Business Partners terechtkomen, in eerste instantie op Europese schaal. ‘De gebundelde kennis van ruim 550 medewerkers, verspreid over België, Nederland, Oostenrijk en Italië, zal niet alleen diensten leveren, maar ook extra waarde toevoegen door eigen oplossingen te ontwikkelen. Bovendien zijn we als nieuwe onderneming méér wendbaar om de groei zelfstandig te kunnen realiseren, zowel autonoom als door middel van acquisities’, licht ceo Anton Vreugdenhil de plannen toe.

Dat Solutions Business Line en Cegeka-DSA samengevoegd worden, noemt algemeen ceo Stijn Bijnens een logische stap. ‘Beide organisaties hebben honderd procent focus op de Microsoft Dynamics Business-oplossingen, hebben dezelfde kennisgebieden en leveren dezelfde toegevoegde waarde: het digitaliseren van ‘mission critical’-processen van klanten op basis van Microsoft D365.’

Cegeka Business Solutions wil op termijn eigen producten voor specifieke markten gaan bouwen en de dienstverlening verder internationaliseren. ‘Cegeka-DSA heeft de ambitie om op termijn de commerciële en internationale vastgoedmarkt te betreden. Cegeka Business Solutions kan Cegeka-DSA deze stap mee helpen maken. Een samenvoeging uit sterkte en gericht op de toekomst en groei’, besluit Vreugdenhil.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-01-05T11:10:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.