Managed hosting door True

IBM verlengt contract met Belfius

 

Contract ondertekenen

IBM en Belfius verlengen het bestaande contract tot 2023. Als onderdeel hiervan hebben beide partijen een joint venture opgezet, PI-Square, die nu ook volledig operationeel is. Een en ander heeft als doel om de digitale transformatie van de Belfius groep te versnellen. Het contract heeft een waarde van ‘meerdere miljoenen’.

Big Blue zal de Belfius Groep verder voorzien van een it-infrastructuur en datacenterdiensten met een sterke focus op cybersecurity, cloud en cognitieve oplossingen om een versnelde digitale transformatie van Belfius mogelijk te maken. Als deel van deze overeenkomst, werd er een nieuwe joint venture opgezet in België, met IBM als meerderheidsaandeelhouder. PI-Square, zoals deze werd gedoopt, is volledig toegewijd aan het uitvoeren van IBM-diensten aan de Belfius Groep. Na de ondertekening van de overeenkomst in het derde kwartaal van 2017, is PI-Square nu volledig operationeel ten dienste van Belfius. 
IS4F verdwijnt, personeel maakt overstap naar PI-Square

In het verleden, als deel van een eerdere overeenkomst, leverde IBM al it-diensten aan Belfius via Innovative Solutions for Finance (IS4F) – een andere joint venture, ook gecontroleerd door IBM, die naast Belfius nog andere Europese financiële instellingen bediende. IS4F houdt op te bestaan en alle personeelsleden stappen over naar PI-Square. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6331756). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.