Antwerpse POM in zee met Nederlandse Buckaroo

Dit artikel delen:
Rekening online betalen

Het Antwerpse fintech-bedrijf POM sluit een samenwerkingsakkoord met de Nederlandse betaalprovider Buckaroo. Met dit partnership willen beide partijen de betaalervaring voor facturen, aanmaningen, boetes en andere documenten naar een hoger niveau tillen.

De betaaltechnologie van Buckaroo, dat in 2005 werd opgericht, neemt verschillende vormen aan, van een slimme checkout voor online betalingen tot maatwerk op gebied van incasso, abonnementsdiensten en kredietmanagement. Het bedrijf biedt een gevarieerd pakket van ruim veertig online betaalmethoden aan, zoals Bancontact, Visa, Mastercard, iDeal en Apple Pay. POM (opgericht in 2014) ontwikkelt betaaloplossingen om de verwerking van facturen te vereenvoudigen, zowel voor de verzender als de ontvanger. Zo kunnen bedrijven hun inningskosten drukken en sneller betaald worden. De eindklant krijgt betaalgemak via e-mail, mobiel of papier, bijvoorbeeld door het aanbieden van betaling door het scannen QR-codes.

‘De betaalervaring via POM wordt met Buckaroo nog eenvoudiger, sneller en veiliger’, zegt Johannes Vermeire, ceo bij POM. ‘De flexibele mindset van Buckaroo sluit ook goed aan bij de missie van POM om frustraties bij betalingen weg te nemen en het betaalproces zo vlot en aangenaam mogelijk te maken voor iedereen.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-09-25T10:25:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.