Koen Van den Brande tekent voor NeuroPath

Dit artikel delen:

Koen Van den Brande, een veteraan van banking technologie-software, kiest voor NeuroPath, een digitaal platform voor parkinsonpatiënten. Opvallend, want hij kampt zelf ook met de hersenziekte.

De Belgische start-up NeuroPath, onder leiding van serieel ondernemer Benoit Tas, ontwikkelt een digitaal platform voor de uitwisseling van data tussen zorgverlener en patiënt gebaseerd op een smartphone- en een tablet-app. Vaak gaat het immers slechts over momentopnamen, terwijl de oplossing van NeuroPath een permanente opvolging voorziet. Zopas heeft het ook de goedkeuring gekregen voor een subsidie van het Europees Horizon 2020 onderzoeks- en innovatieprogramma.

Tas heeft onlangs Koen Van den Brande opgenomen in het managementteam. Dat is geen onbekende. Van den Brande is een veteraan van de fintech-industrie. Hij heeft meer dan dertig jaar ervaring als senior executive bij wereldwijde marktleiders op het gebied van productgerichte bancaire softwareoplossingen, zoals Misys (nu Finastra), Temenos en Polaris. Hij was ook verantwoordelijk voor de strategie bij Microsoft en Accenture. Van den Brande droomt nu van een Alexa (Amazon) voor patiënten met parkinson. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-10-02T10:18:00.000Z Frederic Petitjean