Koen Van den Brande tekent voor NeuroPath

Dit artikel delen:

Koen Van den Brande, een veteraan van banking technologie-software, kiest voor NeuroPath, een digitaal platform voor parkinsonpatiënten. Opvallend, want hij kampt zelf ook met de hersenziekte.

De Belgische start-up NeuroPath, onder leiding van serieel ondernemer Benoit Tas, ontwikkelt een digitaal platform voor de uitwisseling van data tussen zorgverlener en patiënt gebaseerd op een smartphone- en een tablet-app. Vaak gaat het immers slechts over momentopnamen, terwijl de oplossing van NeuroPath een permanente opvolging voorziet. Zopas heeft het ook de goedkeuring gekregen voor een subsidie van het Europees Horizon 2020 onderzoeks- en innovatieprogramma.

Tas heeft onlangs Koen Van den Brande opgenomen in het managementteam. Dat is geen onbekende. Van den Brande is een veteraan van de fintech-industrie. Hij heeft meer dan dertig jaar ervaring als senior executive bij wereldwijde marktleiders op het gebied van productgerichte bancaire softwareoplossingen, zoals Misys (nu Finastra), Temenos en Polaris. Hij was ook verantwoordelijk voor de strategie bij Microsoft en Accenture. Van den Brande droomt nu van een Alexa (Amazon) voor patiënten met parkinson. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-10-02T10:18:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.