ZeroChaos verandert naam in Workforce Logiq

Digitale transformatie

Het Amerikaanse ZeroChaos, gespecialiseerd in personeelsmanagementoplossingen, gaat voortaan door het leven als Workforce Logiq. De naamsverandering ‘moet de nieuwe missie van het bedrijf markeren om kennis, innovatie en inzicht te delen’, zo klinkt het in een persbericht.

De oplossingen van Workforce Logiq, waaronder Managed Service Provider (MSP)-, Vendor Management System (VMS)- en Recruitment Process Outsourcing (RPO)-programma’s, voorzien HR en inkoop van kennis en inzicht om het personeelsbestand te beheren. Op die manier moeten ook de bedrijfsresultaten verbeteren en kan er groei gegenereerd worden.  

‘De naam ZeroChaos is de afgelopen twintig jaar van grote waarde gebleken voor onze klanten’, zegt Jim Burke, ceo van Workforce Logiq. ‘Omdat organisaties steeds hogere eisen stellen aan het beheer, de prestatie en de financiële controle over hun wereldwijde personeelsbestand en talent supply chains, draagt Workforce Logiq als merknaam onze toegevoegde waarde beter uit. Het draait namelijk om het combineren van menselijke en data-gedreven informatie, waardoor personeelsmanagement eenvoudiger wordt voor de HR- en inkoopafdeling.’

Ook ander logo

Samen met de naam verandert ook het logo en de baseline van ZeroChaos in ‘IQ’: dit moet de focus aanduiden op business intelligence, AI-gedreven innovatie en geavanceerde recruitmentmodellen.

Workforce Logiq werd in 1999 opgericht. Inmiddels is het bedrijf actief in vijftig landen en heeft het meer dan duizend werknemers in dienst. Het bedrijf heeft vestigingen heeft in Amsterdam en Brussel. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-01-08T10:18:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.