Palo Alto Networks neemt Demisto over

Puzzel

De Amerikaanse beveiligingsspecialist Palo Alto Networks neemt het eveneens Amerikaanse Demisto over. Palo Alto betaalt 560 miljoen dollar voor Demisto, dat thuis is in security orchestration, automation and response (soar).

De overname van Demisto past in de strategie van Palo Alto Networks en is een grote stap voorwaarts in de ambitie om technologie te leveren voor dreigingspreventie en -reactie, zo schrijft Palo Alto in een persbericht. De technologie van Demisto automatiseert security-taken via machine learning en helpt om de juiste beslissingen te nemen in geval van een bedreiging. Bij standaardtaken zijn menselijke interventies met 95 procent in te perken. Op die manier komt er tijd vrij voor meer complexe taken.

Demisto heeft nu zo’n 150 klanten, vooral grote organisaties in de gezondheidszorg en financiële diensten. De producten blijven apart verkrijgbaar onder hun merknaam na de overname. De oprichters van het bedrijf, Slavik Markovich, Rishi Bhargava, Dan Sarel en Guy Rinat, blijven aan boord.

De overname wordt naar verwachting tegen het derde kwartaal van Palo Alto’s boekjaar afgerond, mits goedkeuring door de mededingingsautoriteiten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-02-20T10:01:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.