Stéphane Labrousse nieuwe topman Sony Benelux

Stéphane Labrousse

Stéphane Labrousse wordt de nieuwe country head Benelux van Sony. Labrousse zal vanaf 1 april de werkzaamheden van Barend Ezechiels overnemen. Ezechiels gaat de operaties van Sony in het Verenigd Koninkrijk en Ierland leiden, ter vervanging van John Anderson.

Stéphane Labrousse startte zijn loopbaan bij Sony Professional Solutions waar hij onder meer werkzaam was als directeur voor Sony Professional Frankrijk. Labrousse brengt meer dan 20 jaar Sony-ervaring met zich mee, zowel uit de professional business als consumentelektronica. Hij begon zijn carrière in 1995 en heeft diverse strategische rollen vervult op pan-Europees en nationaal niveau. Zo was hij verantwoordelijk voor de productportfolio consumentenproducenten en voor marketing en communicatie bij Sony Frankrijk. Hij was ook aan de slag als salesdirecteur bij Sony Italië en wist daar een gezonde omzetgroei te realiseren via zowel de traditionele retailkanalen als online. Sinds 2014 is hij werkzaam in Italië als country head.

Barend Ezechiels neemt per 1 april 2019 de operaties van Sony in het Verenigd Koninkrijk en Ierland op zich, ter vervanging van John Anderson. Hij begon zijn carrière bij Sony in 1997 en bekleedde ook diverse seniorposities op nationaal en pan-Europees niveau. Onder meer was Ezechiels werkzaam als algemeen directeur voor Sony Digital Imaging Europe en salesdirecteur voor Sony Benelux. Sinds 2012 is Ezechiels country head Benelux. Onder zijn leiding realiseerde het bedrijf de afgelopen jaren een sterke winstgroei en gezonde marktaandeelposities. Tegelijkertijd is Ezechiels in Europees verband verantwoordelijk voor de Pan-Europese accounts en de ontwikkeling van het verkoopkanaal. 

Zowel Stéphane Labrousse als Barend Ezechiels rapporteren aan Rick Londema, senior vice president consumer sales bij Sony Europe.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-02-22T09:46:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.