Dstny zet ook voet op Deense bodem

Na eerdere overnames in Duitsland, Frankrijk, Zweden en in eigen land neemt Dstny nu het Deens Flexfone over. Hiermee bouwt de Belgische communicatiespecialist verder aan de weg om een toonaangevende aanbieder in cloudcommunicatie in Europa te zijn.

Flexfone is als aanbieder van cloud communicatie een uitdager op de Deense markt, net als Dstny dat zelf is in andere Europese landen als leverancier van cloudgebaseerde zakelijke communicatieoplossingen. Flexfone levert Cloud PBX en VoIP-telefonie aan B2B-klanten en tracht het verschil te maken met een volledig digitale aanpak en een netwerk van meer dan 100 partners.

‘De overname van de in Denemarken gevestigde en cloud-native speler Flexfone is essentieel voor de groeistrategie van Dstny en de ambities om op alle Europese markten de belangrijkste concurrent op het gebied van zakelijke communicatie te worden’, stelt Daan De Wever, ceo van Dstny Group. ‘Flexfone's expertise in het vereenvoudigen, automatiseren en creëren van systemen waarmee partners en klanten moeiteloos kunnen werken, is onderscheidend in de Deense markt’, beweert De Wever in het persbericht naar aanleiding van de overname.

Stuart

Met deze overname is Dstny allesbehalve aan zijn proefstuk toe. Het bedrijf van De Wever nam eerder specialisten en dienstverleners in cloudcommunicatie over in DuitslandFrankrijkGroot-Brittannië en Zweden over. In ons land lijfde Dstny eerder de Belgische managed hosting provider Stuart uit Antwerpen in, een belangrijke lokale speler op het vlak van cloud-infrastructuur en managed hosting-diensten. Met deze reeks overnames groeide het bedrijf uit tot een van Europa’s grootste ucaas (universal communications-as-a-service)-provider.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-03-30T11:34:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.