Amcor kiest hybride cloud van Orange

Amcor, een van oorsprong Australisch bedrijf dat verpakkingen maakt, gaat van de hybride cloud-diensten van Orange Business Services gebruikmaken voor het hosten van zakelijke applicaties en diensten. Het bedrijf heeft 35.000 mensen in 43 landen in dienst.

De hybride cloud-infrastructuur versterkt zowel Amcors’ private cloud managed infrastructuur als wereldwijde publieke cloud-diensten, een belangrijke eis vanwege de internationale scope van de bedrijfsactiviteiten. In Noord- en Zuid-Amerika, Azië en Europa worden zowel publieke als private clouds aangeboden, welke zijn verbonden via een geïntegreerd en beveiligd virtual private network (vpn).

Voor de publieke cloud-diensten heeft Amcor gekozen voor de Flexibele Engine-oplossing van Orange, gebaseerd op Openstack-technologie. Daarnaast heeft Amcor zich geabonneerd op Flexible Engine-diensten, waaronder het beheer van besturingssystemen en databases en het hosten van it-infrastructuur applicaties voor gebruikers uit Europa, Zuidoost-Azië en de VS valt.

‘Voor veel multinationals is het cruciaal om private en public cloud-oplossingen naadloos te integreren in hun gehele organisatie. Door alles in dezelfde infrastructuur te plaatsen, kunnen organisaties zoals Amcor hun systemen in alle regio’s veilig en efficiënt aan elkaar verbinden. Onze Flexible Engine is hierin de lijm die alles bij elkaar houdt’, zegt Fabrice de Windt, senior vice president Europa, Orange Business Services.

Als toevoeging op deze datacenter-oplossing biedt Orange Business Services Amcor een breed scala aan managed services. Onderdeel hiervan zijn beveiliging, private wan, internet- en telefoonverbinding, video-conferencing en mobiliteit op wereldwijde schaal.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-11-07T11:03:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.