Post Luxembourg in zee met Software AG voor IoT

De Luxemburgse Post maakt gebruik van Cumulocity IoT van Software AG om internet of things (IoT)-diensten aan te kunnen bieden in zijn thuisland. Het bedrijf had minder dan zes weken nodig om een volledig aangepast en veilig IoT-aanbod op te bouwen met het platform.

Cumulocity IoT van Software AG is een onafhankelijk cloud-gebaseerd IoT-platform dat kan worden ingezet in de cloud, op lokatie of in hybride omgevingen en waarmee het post- en telecommunicatiebedrijf miljoenen apparaten snel en veilig kan aansluiten en registreren. Hierdoor is het mogelijk om zaken veiliger en energie-efficiënter te maken.

Cumulocity IoT omvat onder meer condition monitoring, predictive maintenance en track & trace. Daarnaast bevat het ook eenvoudig apparaat- en sensorbeheer, waardoor de werelden van it en operationele technologie (oo) samenkomen. Cumulocity IoT kan volledig geïntegreerd worden met het digital business platform van Software AG voor business process management, geavanceerde analyse en machine learning-mogelijkheden.

Laurent Rapin, IoT solution advisor, enterprise sales department bij Post Luxembourg: ‘Met onze Smart City-dienst hebben klanten inzicht in wat er in de stad of in de gebouwen die ze bezitten, gebeurt. Met Cumulocity IoT kunnen onze klanten hun grondstoffen, parkeerplekken, water en milieu beter beheren, het energieverbruik en het verkeer efficiënt beheren en profiteren van veel andere toepassingen. Dit zorgt ervoor dat zakelijke en publieke klanten beter zijn uitgerust om elke potentiële dreiging te controleren of op te lossen en kansen te benutten op het moment dat deze zich voordoen.’

Post Luxembourg is de grootste post- en telecommunicatieaanbieder in Luxemburg en biedt ook financiële diensten aan particuliere en zakelijke klanten. De groep is met 22 dochterondernemingen en meer dan 4300 personeelsleden de belangrijkste werkgever in Luxemburg.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-05-30T10:02:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.