Nieuwe Investment Manager bij Fortino Capital

Dit artikel delen:

Investeringsmaatschappij Fortino Capital van ex-Telenet-ceo Ducko Sickinghe heeft Véronique Peeters aangesteld als investment manager.

Peeters wordt verantwoordelijk voor de behandeling van financieringsaanvragen, het beoordelen en analyseren van ondernemingen met sterke groeipotentie, de coördinatie van het transactieproces en het onderhouden van contacten met de bedrijven. De Benelux zal haar werkgebied zijn.

Ruime expertise

Na haar opleiding Business Engineering startte Peeters in 2008 bij PwC Transaction Services. Ze ontwikkelde daar een ruime expertise in transactiemanagement en met name financiële due diligence. In 2012 maakte ze de overstap naar private equity en vervulde ze de functie van investment associate bij E-Capital Equity Management. Hier richtte ze zich op de coördinatie van transactieprocessen en nam ze de opvolging van portefeuillebedrijven van E-Capital voor haar rekening. 

‘Met veel enthousiasme ga ik de rol van investment manager vervullen’, reageert Peeters. ‘De wereld van groeikapitaal is dynamisch en maakt een snelle ontwikkeling door. De technologie en digitale focus van Fortino Capital in combinatie met onze management-know-how bieden de markt een nieuw perspectief. Ik zie ernaar uit om aan het boeiende verhaal van Fortino Capital mee te bouwen.’

Het klantportfolio van Fortino Capital bestaat onder andere uit Bloomon, BuyBay, Teamleader, Slick Software Solutions, inSided en TrendMiner.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-14T11:53:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.