Lode Peeters wordt voorzitter Agoria

Dit artikel delen:

Lode Peeters, de co-ceo van Sopra Steria België, is benoemd tot de nieuwe voorzitter van technologiefederatie Agoria. Hij volgt René Branders op die verhuist naar de werkgeversorganisatie VBO.

De 55-jarige Lode Peeters is sinds vier jaar lid van het bestuursorgaan van Agoria dat 2.050 technologiebedrijven verenigt. Hij begon zijn loopbaan als marketingmanager bij Syntra en ging vervolgens aan de slag bij Xylos al accountmanager. Begin 2001 werd hij sales manager bij Sogeti.

Na korte tussenstappen bij USG Innotiv en CapGemini richtte hij in 2006 zijn eigen bedrijf Tobius op dat op korte termijn sterk doorgroeide. Eind 2014 fuseerde Tobius met Saga Consulting en werd het omgedoopt tot Tobania. Lode Peeters bleef algemeen directeur. Sinds de overname van Tobania door Steria Sopra is hij er co-ceo. Het is een van de grootste technologiebedrijven in ons land met een geconsolideerde omzet van 225 miljoen euro en tweeduizend consultants.    

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-05-26T09:16:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.