Citymesh trekt Geert De Westelinck aan

Citymesh

Citymesh heeft telecomveteraan Geert De Westelinck aangetrokken. Hij moet ervoor zorgen dat het bedrijf uit Oostkamp een volwaardige operator wordt met fixed, mobile en internetdiensten.

Citimesh richt zich uitsluitend op de bedrijvenmarkt. Geert De Westelinck heeft daar heel wat ervaring mee. In 1995 bij de liberalisering van de telecommarkt werd hij country manager van Esprit Telecom dat enkele jaren later overgenomen werd door GTS.

Daarop werd hij country manager van Axxon dat deel uitmaakte van de Finse Sonera operator. In de zomer van ’99 startte hij z’n eigen bedrijf Sun Telecom, dat acht jaar later ingelijfd werd door Toledo Telecom. In 2013 ging aan de slag als director operator services bij Telelinq, onderdeel van Nextel. Zoals bekend kwam dat in januari 2019 in handen van Telenet.

Citimesh is gestart als wifi-aanbieder, maar wil zich dus ontplooien als een volledige operator. Het kreeg in 2015 een spectrumband toegewezen dat nu voor 5G voorzien is. Daardoor kan het nu al 5G-diensten aanbieden zoals in de haven van Zeebrugge of op de luchthaven van Zaventem. Recent kreeg het ook een 4G-licentie te pakken. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-05-22T09:41:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.