Sabine Everaet verlaat Coca-Cola na kwarteeuw

Sabine Everaet, de cio EMEA van Coca-Cola, heeft het bedrijf verlaten. Ze werkte meer dan een kwarteeuw voor de frisdrankenproducent.

Everaet is handelsingenieur van opleiding en startte haar carrière als consultant, bij KPMG en PwC. Al snel ging ze bij Coca-Cola aan de slag, waar ze in 1995 als businessanalist startte. Sinds 2009 was ze cio voor Europa, zeven jaar later kreeg ze die functie voor de gehele EMEA-markt.

Eind 2011 werd Everaet uitgeroepen tot 'Cio van het jaar' en in 2016 tot een van de 'Top 50 meest inspirerende vrouwen in de Europese technologie'. Tussen 2013 en 2018 was ze voorzitter van de European Women Leadership Council bij Coca-Cola. Tussen 2014 en 2016 zat ze in de raad van bestuur van Option.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-01T11:45:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.