NTT wint raamcontract van 20 miljoen met Smals

Dit artikel delen:
Atomium België

NTT (voorheen: Dimension Data) heeft een raamcontract ter waarde van 20 miljoen gewonnen met Smals, de gemeenschappelijke ict-organisatie van Belgische overheidsinstellingen in de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. Het is de derde maal op rij dat Smals in zee gaat met NTT.

Het contract gaat over netwerkuitrusting en loopt over vier jaar. Het betreft een raamovereenkomst voor zowel hard- en software als installatie en services. Naast de sociale sector en gezondheidszorg kunnen ook andere overheidsdiensten, indien zij aan de voorwaarden van de raamovereenkomst beantwoorden, van dit contract gebruik maken. Zij hoeven geen eigen overheidsopdracht te plaatsen wanneer ze bestellingen voor bijvoorbeeld performantere netwerken of beveiliging doen. Dat vereenvoudigt en versnelt de aankoop en installatie.

‘De keuze voor NTT gebeurde, zoals steeds, op basis van een gepubliceerde overheidsopdracht’, zegt Smals-ceo Frank Robben. ‘We werken al sinds 2015 onafgebroken met NTT samen voor netwerk- en veiligheidsinfrastructuur. Er is samen al veel kennis opgebouwd. Naast een competitieve prijs genieten we advies en begeleiding met de nodige expertise tijdens de loop van al onze projecten.’

Er draaien meer en meer kritieke e-government-diensten in de datacenters van Smals. Specifieke diensten voor apothekers en dokters, zoals Orgadon of het eHealth-platform, de eBox voor burgers, hebben dus een zo hoog mogelijke uptime nodig.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-10-03T11:52:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.