App van NLX biedt archieffunctie Teams en Sharepoint

Dit artikel delen:

NLX Software heeft een product ontwikkeld om documenten uit Microsoft Teams en Sharepoint te archiveren in een standaard documentmanagementplatform van Alfresco. Deze zogenoemde XTMS-app is onder meer bedoeld voor overheden en andere organisaties die vanuit wet- en regelgeving controle moeten houden over hun records.

Veel organisaties gebruiken MS Teams om samen te werken en te overleggen en willen binnen deze applicatie ook graag samen aan documenten werken. Maar in Teams ontbreekt de mogelijkheid om documenten goed te beheren en te archiveren.

Dit kan wel in het opensource-ecm (enterprise content management)-platform Alfresco. NLX Software heeft nu de zogeheten XTMS-app ontwikkeld die er voor zorgt dat gebruikers binnen MS Teams aan documenten in Alfresco kunnen samenwerken zonder de controle over deze records te verliezen. Er kan tevens aangegeven worden wie er toegang heeft tot welke documenten.

NLX, onderdeel van Open.nl Software Group, brengt dit product als onderdeel uit van zijn Xsuite-portfolio. Het bedrijf wil de XTMS-app ook internationaal naar de markt brengen, te beginnen in België. Op 8 juli aanstaande demonstreert NLX het product op een webinar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-23T15:14:00.000Z Rik Sanders