NTT Security introduceert Web Security as a Service

Dit artikel delen:

NTT Security, de gespecialiseerde security-afdeling van NTT Group, gaat in samenwerking met Symantec zijn eerste gezamenlijke service leveren. Het integreert Symantec’s cloudsecurityservice met zijn eigen versterkte threat intelligence en biedt zo Web Security as a Service (WSaaS) aan.

De samenwerking komt niet als een grote verrassing, want NTT kondigde in april al het voornemen aan om een strategisch partnerschap te sluiten met Symantec. WSaaS is de eerste service die wordt aangeboden via het partnershipprogramma. Het werd in het leven geroepen ter ondersteuning van de websecurity-services voor klanten in de cloud, op mobiele apparaten en on-premise en maakt deel uit van NTT Security’s Global Managed Security Services. De nieuwe service biedt realtime bedreigings-intelligence, -analyse en -bescherming, alsook het beheer en de securitymonitoring van websecurity-oplossingen in de cloud.

WSaaS biedt standaard risicoscores op basis van threat intelligence van zowel Symantec als NTT Security. Met die risicoscores is het mogelijk om betere securityanalyses en snellere implementatie te bieden op basis van zowel agent- als agentless-mogelijkheden. NTT Security beheert de logs van websecurityservices en on-premise security-applicaties, zoals proxy, firewall, beveiligings- en detectiesystemen en sandboxes.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-11-08T11:40:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.