Marc Van Uytven wordt zorgexpert bij Awingu

Dit artikel delen:
Awingu healthcare expert

Marc Van Uytven, de gewezen ceo van het Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis in Aalst, is aangetrokken door de Belgische scale-up Awingu. Hij wordt er zorgexpert en adviseur.

Marc Van Uytven die een master toegepaste economische wetenschappen op zak heeft, brengt ervaring uit de ziekenhuiswereld mee. In de zomer van 1991 werd hij administratief directeur bij het Maria Voorzienigheid ziekenhuis om acht jaar later algemeen directeur te worden van het psychiatrisch ziekenhuis Sint-Franciscus. In oktober 2002 werd hij door AZ Groeningen benoemd tot chief financial officer en chief information officer.

Sinds de lente van 2013 was Van Uyven ceo van het Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis in Aalst. Bij Awingu moet hij de dienstenleverancier versterken in de gezondheidssector. Het heeft al vijftien ziekenhuizen opgetekend.

Awingu telt ruim een half miljoen gebruikers en is de grote concurrent van Citrix. Het biedt mobiele connectiviteitsoplossingen voor grote ondernemingen en overheidsinstellingen. Zo is een op de vier Belgische gemeenten klant alsook de helft van de politiezones. Vorig jaar kon het Gentse bedrijf voor het eerst zwarte cijfers optekenen.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-09-21T10:02:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.