Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

NTT lanceert 360 Observability om applicatieprestaties te optimaliseren

NTT heeft 360 Observability gelanceerd, een managed service die organisaties inzicht verschaft in hun cloud-native applicaties, hybride IT en de multicloud-infrastructuur van hun volledige IT-stack. Door de prestaties van de toepassingen en infrastructuur te vergelijken met de gewenste bedrijfsresultaten en KPI's, zoals applicatiemonitoring om eventuele prestatieproblemen sneller te spotten, kan men problemen sneller verhelpen, vaak nog voor de eindgebruiker er last van ondervindt.

NTT's 360 Observability maakt gebruik van Cisco Full-Stack Observability en biedt een volledig geïntegreerde benadering van applicatieprestaties, digitale ervaringen, optimalisatie van resources, multicloud-infrastructuur en netwerk- en applicatiebeveiliging.

360 Observability bestaat uit twee componenten. De Observability-maturiteitsbeoordeling helpt om het prestatiebeheer en de operationele maturiteit te verbeteren. Deze beoordeling identificeert de architecturen en strategieën om de gewenste bedrijfsresultaten te bereiken, samen met meetbare KPI's. De Multicloud-applicatiemonitoring verschaft inzicht in de prestaties van applicaties, van de browser en mobiele app tot de applicatie-middleware en de backend-databases.

De combinatie van proactieve applicatiemonitoring en Observability-beoordelingen voor de optimalisatie van kosten en prestaties moet zorgen voor een maximaal renderende digitale infrastructuur met een minimum aan downtime of vertragingen.

Lees hier meer over NTT’s 360 Observability.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-11-29T15:45:12.000Z NTT


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.