Zo wint u de volgende Computable Award

Nomineren kan tot en met 10 december 2021

Arnout Van de Meulebroucke (ceo Phished). Phished werd vorig jaar Tech Startup of the Year.

Ook u kan een persoon, project, startup of initiatief nomineren voor de Computable Awards België. Computable zoekt voor zijn awards innovatieve it-projecten, inspirerende it-persoonlijkheden, mooie sociale innovaties en succesvolle startups.

De it-vaktitel eert hen met een Computable Award, die op 16 en 17 maart volgend jaar worden uitgereikt in Brussel. Wilt u kans maken op een award of een kandidaat voordragen? U kunt tot en met zondag 19 december een voordracht doen in verschillende categorieën.

Computable zet de diverse categorieën even op een rij:

IT Person of the Year

De IT Person of the Year wordt uitgereikt aan een Belgische ict-persoonlijkheid. Hij of zij wordt geselecteerd op basis van de bedrijfsprestaties, managementstijl, activiteiten in het voorbije jaar, (internationale) uitstraling en impact op de Belgische it-biotoop. De winnaar voegt zich in een mooi rijtje.

Winnaars voorbije jaren: Bart Preneel (2021), Inti De Ceukelaire, Intigriti (2020), Jonas Dhaenens, Combell (2019), Danielle Jacobs, Beltug (2018), Peter Hinssen (2017) en Dominque Leroy, Proximus (2016).

Draag nu uw it-persoonlijkheid aan!

IT Project of the Year

De IT Project wordt uitgereikt aan een bijzonder geslaagd, innovatief of omvangrijk it-project dat in het afgelopen jaar heeft gedraaid. Dit gebeurt in vijf categorieën: zorg, onderwijs, overheid, kmo's en grote bedrijven. Heel wat van de ingezonden projecten komen in de aanloop naar de bekendmaking van de winnaar ook redactioneel aan bod op Computable.be.

Winnaars voorbije jaren: Focus-app Politie Antwerpen (2021), het Groeipakket, ontwikkeld door Opgroeien, het Agentschap Uitbetaling Groeipakket en Cegeka (2020) en het AR Instruction Overlay-project van RMDY, VDAB en Odisee Hogeschool (2019).

Draag nu uw it-project aan!

Social Innovation of the Year

De Social Innovation of the Year wordt uitgereikt aan een Belgisch initiatief dat inspeelt op deze maatschappelijke noden.

Winnaars voorbije jaren: Coderdojo (2021), Close the Gap (2020) en Passwerk (2019).

Draag nu uw sociale innovatie aan!

Tech Startup of the Year

De Tech Startup of the Year wordt uitgereikt aan een jong Belgisch technologiebedrijf van maximaal vijf jaar oud, die als hoofdactiviteit een ict-oplossing of -dienst levert.

Winnaars voorbije jaren: Phished (2021), WeGroup (2020), Dynsecu (2019) en Unifly (2018).

Draag nu uw startup aan!

Kans maken op een Computable Award?

U en iedereen kan tot en met 10 december kandidaten voorstellen via een speciale aanmeldmodule. Een vakjury bepaalt vervolgens de finalisten per categorie. Vervolgens kunnen Computable-lezers in januari en februari 2022, voor de meeste categorieën, stemmen op hun favoriet(en).

De Computable Awards worden op 16 en 17 maart 2022 in Brussel uitgereikt. Meer info over die uitreiking volgt nog.

Alle nominaties op: 
https://awards.computable.be/nomineer

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-09-02T11:58:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.