Oproep: cases voor Computable Awards

Nomineren kan tot en met 19 december 2021

Computable mikt voor zijn awards op innovatieve it-projecten. Daarvoor zijn we nog op zoek naar cases die we ook redactioneel aan bod willen laten komen. Ook inspirerende it-persoonlijkheden, sociale innovaties en succesvolle startups zijn welkom.

Ook u kan dus een persoon, project, startup of initiatief nomineren voor de Computable Awards in België. De ict-vaktitel eert hen met een Computable Award, die op 17 maart volgend jaar worden uitgereikt tijdens de vakbeurs Cybersec Europe in Brussel. Wilt u kans maken op een award of een kandidaat voordragen? U kunt tot en met zondag 19 december een voordracht doen in verschillende categorieën. Intussen zijn er al enkele voordrachten binnen, maar er is zeker nog ruimte voor nieuwe.

Computable zet de diverse categorieën even op een rij:

1. IT Project of the Year: cases zijn welkom
De IT Project wordt uitgereikt aan een bijzonder geslaagd, innovatief of omvangrijk it-project dat in het afgelopen jaar heeft gedraaid. Dit gebeurt in vijf categorieën: zorg, onderwijs, overheid, kmo's en grote bedrijven. Veel ingezonden projecten komen in de aanloop naar de bekendmaking van de winnaar ook redactioneel aan bod op Computable.be, dus los van een eventuele nominatie.

Winnaars voorbije jaren: Focus-app Politie Antwerpen (2021), het Groeipakket, ontwikkeld door Opgroeien, het Agentschap Uitbetaling Groeipakket en Cegeka (2020) en het AR Instruction Overlay-project van RMDY, VDAB en Odisee Hogeschool (2019).

Draag nu uw it-project aan!

2. IT Person of the Year
De IT Person of the Year wordt uitgereikt aan een Belgische ict-persoonlijkheid. Hij of zij wordt geselecteerd op basis van de bedrijfsprestaties, managementstijl, activiteiten in het voorbije jaar, (internationale) uitstraling en impact op de Belgische it-biotoop. De winnaar voegt zich in een mooi rijtje.

Winnaars voorbije jaren: Bart Preneel (2021), Inti De Ceukelaire, Intigriti (2020), Jonas Dhaenens, Combell (2019), Danielle Jacobs, Beltug (2018), Peter Hinssen (2017) en Dominque Leroy, Proximus (2016).

Draag nu uw it-persoonlijkheid aan!

3. Social Innovation of the Year
De Social Innovation of the Year wordt uitgereikt aan een Belgisch initiatief dat inspeelt op deze maatschappelijke noden.

Winnaars voorbije jaren: Coderdojo (2021), Close the Gap (2020) en Passwerk (2019).

Draag nu uw sociale innovatie aan!

4. Tech Startup of the Year
De Tech Startup of the Year wordt uitgereikt aan een jong Belgisch technologiebedrijf van maximaal vijf jaar oud, die als hoofdactiviteit een ict-oplossing of -dienst levert.

Winnaars voorbije jaren: Phished (2021), WeGroup (2020), Dynsecu (2019) en Unifly (2018).

Draag nu uw startup aan!

Samengevat: kans maken op een Computable Award?

U en iedereen kan tot en met 19 december kandidaten voorstellen via een speciale aanmeldmodule. Een vakjury bepaalt vervolgens de finalisten per categorie. Vervolgens kunnen Computable-lezers in januari en februari 2022, voor de meeste categorieën, stemmen op hun favoriet(en).

De Computable Awards worden op 17 maart 2022 in Brussel uitgereikt tijdens de vakbeurs Cybersec Europe. Meer info over die uitreiking volgt nog. Cybersec Europe vindt trouwens plaats op 16 en 17 maart 2022.

Alle nominaties op: 
https://awards.computable.be/nomineer

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-11-19T11:34:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.