Dave Goossens is directeur bij Lansweeper

Dit artikel delen:

Lansweeper uit Grembergen stelt Dave Goossens aan als algemeen directeur (ceo). Hij moet de groei van het softwarebedrijf stimuleren en door de scale-up-fase leiden.

Lansweeper brengt it-omgevingen van organisaties in kaart door detailinformatie over hardware, software, en gebruikers binnen hun it-netwerk te verzamelen. Het product richt zich op organisaties van eender welke grootte, over alle sectoren heen.

Goossens: ‘Lansweeper heeft een duidelijke productstrategie, het talent en nu al meer dan twintigduizend terugkerende klanten. De belangrijkste puzzelstukken om onze groei voor de komende jaren door te zetten zijn er.’

De nieuwe directeur is begin dit jaar terug naar België verhuisd, waar hij actief was als vicepresident services voor Showpad. Daarvoor werkte hij ruim tien jaar in het buitenland. Onder andere als chief customer officer voor Unit4, en vicepresident software services voor HP.  Hij startte zijn carrière in België bij IBM.

Lansweeper maakt deel uit van de investeringsportefeuille van Dovesco na een management buy-out in 2018. Het beschikt over zeventig medewerkers verspreid over kantoren in België, Spanje en de VS. Het medewerkersaantal moet eind 2019 tot meer dan honderd groeien. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-08-21T08:47:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.