Stijn Vander Plaetse verlaat AE

Dit artikel delen:

Stijn Vander Plaetse vertrekt bij de Leuvense it-architectenorganisatie AE. Hij wordt opgevolgd door Christoph Neut. Hij wordt ceo ad interim.

Het komt als een verrassing dat Vander Plaetse opstapt bij AE. Hij werd begin 2020 aangetrokken door oprichter Bruno Denys om AE meer op de radar te zetten en het productportfolio te verrijken. Daar is hij ook in geslaagd, zo stelt het persbericht. Nu wordt hij echter vervangen door Christoph Neut.

Die is sinds zes maanden lid van de adviesraad van AE. Neutr heeft ervaring in de callcenterbusiness bij Stefanini dat in 2010 National Techteam overnam. In de zomer van 2011 verhuisde hij als chief commercial officer naar de Limburgse integrator Cegeka waar hij net geen vijf jaar verbleef. Daarna werd hij aangetrokken door de startup Sparkcentral van Davy Kestens wiens stek hij als ceo in februari 2020 overnam.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-10-26T11:05:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.