Belgische Dilaco neemt Nederlandse Aimed over

België en Nederland

Dilaco, de Brusselse ict-dienstenleverancier, heeft de overname afgerond van de Nederlandse ict-consultant Aimed. Dat bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in 's-Hertogenbosch en een innovatiehub in Zoetermeer.

Het team van Aimed bestaat uit consultants gespecialiseerd in application packaging, -distributie en -beheer. De activiteiten omvatten workplace-as-a-service, AppLabs en applicatiemanagement-as-a-service gericht op kleine en middelgrote bedrijven. Met Aimed Academy verzorgt het bedrijf trainingsprogramma's rond applicatie- en werkplekbeheer. 

Via de overname wil Dilaco zijn activiteiten in workplace-as-a-service versterken, net als zijn adviescompetenties op het gebied van applicatie- en systeembeheer. De acquisitie breidt ook de aanwezigheid in lokale overheden en bij overheidsdiensten uit.

Piet Janssens, topman van Aimed, zal het managementteam van Dilaco versterken en zich blijven richten op het uitbouwen van de business, zowel in Nederland als in relevante expertisegebieden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-09-29T12:15:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.