NRB rondt integratie Trasys af

Dit artikel delen:
deal overeenkomst partner samenwerking akkoord

De integratie van de Trasys Groep in de NRB Groep is voltooid en is ook juridisch een feit sinds 1 januari. De NRB Groep heeft een Europees Economisch Samenwerkingsverband (EESV) opgericht met de naam ‘Trasys International’.

De NRB Groep verwierf in oktober 2015 alle aandelen van de Trasys Groep. 2016 was het jaar van de integratie van Trasys in NRB, zowel qua organisatiestructuur en medewerkers als van het oplossingen- en dienstenaanbod. Deze integratie is intussen afgerond.

Trasys, Trasys Group en Trasys Technology houden nu ook op juridisch te bestaan aangezien zij volledig geabsorbeerd werden in NRB. Het Luxemburgse filiaal Trasys Luxemburg PSF bleef ongewijzigd en wordt een filiaal van NRB.

De activiteiten van de voormalige Trasys Groep die betrekking hebben op de Europese en internationale organisaties worden voortaan ondergebracht in een Europees Economisch Samenwerkingsverband (EESV) met de naam Trasys International.

Voldoen aan richtlijnen en regelgeving

Trasys International is goed voor ongeveer 15 procent van de omzet van de NRB Groep (ruim 320 miljoen euro). De hoofdzetel is gebaseerd in Brussel, vlakbij de Europese Instellingen. De operationele vestiging blijft in Hoeilaart. Trasys International levert voornamelijk diensten aan de Europese instellingen en hun agentschappen over heel Europa, aan internationale publieke organisaties zoals de Verenigde Naties en de Navo en aan internationale bedrijven die te maken hebben met de impact van (Europese) regulering op hun business.

‘De missie van Trasys International is het aanbieden van gespecialiseerde ict-oplossingen, diensten en consulting om internationale publieke en corporate organisaties te helpen om te voldoen aan de Europese en internationale richtlijnen en regelgeving’, zegt Didier Debackère, directeur van Trasys International. ‘En om hen te ondersteunen bij hun digitale uitdagingen: het moderniseren van (overheids)administraties, het opzetten van digitale samenwerkingsmodellen en -systemen en het optimaal gebruik van de nieuwste datacenter- en cloudtechnologieën.’

Samen met de acquisitie van Trasys door NRB was er een kleine stoelendans bij de twee bedrijven. Eind vorig jaar verliet Trasys-ceo Chris De Hous het bedrijf, in april stapte ook NRB-ceo Ulrich Penzkofer op. Zijn plaats werd in oktober ingenomen door Pascal Laffineur

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-01-11T13:00:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.